Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 4 tot 13 jaar

Werkdagen: ma/di/wo/do/vrij
Locatie: Peize

Hallo allemaal!! Mijn naam is Gerda Nieboer (1984) en samen met mijn dochter (2010) woon ik in het mooie Peize.

Nadat ik in de ouderenopvang heb gewerkt, ben ik in de zomer van 2022 gestart als gastouder omdat kinderopvang toch wel mijn passie is.

We hebben een mooie grote, kindvriendelijke tuin met diverse speelatributen. Ook huppelen in de tuin Knabbel en Babbel vrolijk rond in hun konijnenren. Naast de konijnen hebben we ook nog 3 katten. Zij komen je graag een kopje geven en wordt het ze te druk, dan zoeken ze wel een rustig plekje. Zodra het weer het toelaat, zullen we zeker buiten te vinden zijn.
Beide basisscholen en sportaccomodaties zijn op loopafstand. De winkel is gezellig samen lopend te doen en het hertenkamp is vlakbij. Her en der om ons heen zijn er leuke speeltuinen te vinden en ook het bos is dichtbij.

Ik begeleid kinderen graag in hun ontwikkeling en voor de oudere kinderen maak ik graag tijd voor hun huiswerk om daarbij te helpen waar nodig. Knutselspullen ontbreken zeker niet bij ons thuis. Een echte knutsel liefhebber ben ik. Zowel thema gericht, of zomaar een leuke activiteit.

Ik bied buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar op maandag tot en met vrijdag. Vakantie opvang/hele dagen in overleg.

Nieuwsgierig geworden, vrijblijvend kennismaken kan altijd. Wie weet zien we elkaar binnenkort!

Groetjes van Gerda
06-50423307

Voor meer informatie en beschikbaarheid, kunt u ook contact opnemen met Janneke Tillema