Opvang; bij gastouder thuis
Leeftijd: 0 t/m 4 jaar
Werkdagen: ma t/m vrij
Locatie: Muntendam

Hallo (aanstaande) ouders/ verzorgers,

Mijn naam is Sandra Meek ben moeder van 2 jongens Thijn en Justin (2007).

Sinds 2009 ben ik gastouder in Muntendam, mijn opvang heet “de Giechelkontjes”!

!! Gewoon een beetje zoals thuis!!

Op maandag t/m donderdag bied ik dagopvang en BSO aan in huiselijke sfeer. Op de vrijdagochtend is er een Peutergroep “De Giechel” van 8.30 tot 12.30 uur.

Zoekt u opvang voor uw kind(eren) dan bent u bij mij aan het juist adres. Ik bied stabiliteit, altijd hetzelfde gezicht, vaste tijden voor eten en drinken. Maar ik houd ook van spontane acties zoals picknicken, naar de dierenweide, rondje speeltuin, lekker buiten spelen of wandelen. Ook vieren we de verjaardagen van de kinderen en van mezelf, we maken er altijd een feestje van!

Jaarlijks hebben we een gezamenlijk uitje voor alle Giechelkontjes en hun ouders, houden een actie, lopen mee met de avondvierdaagse, doen aan sinterklaasviering en houden een kerstmarkt.

Ik werk met thema’s die aansluiten bij het jonge kind zoals zomer in je bol, je lichaam, vervoer/ verkeer, winter enz.…

Ik knutsel graag met de kinderen. Uiteraard met de feestdagen zoals Moeder- /Vaderdag, Kerst, Pasen maar ook gewoon zomaar knutselen of tekenen is iets wat ik graag doe.

Op zolder staan 4 kinderbedjes voor de kinderen die een slaapje doen. Ieder kindje heeft zijn/haar eigen slaapzak en beddengoed.

Zijn er vragen of wilt u komen kijken, neem gerust contact met me op

Liefs Sandra,