Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 0 tot 4 jaar (BSO in overleg mogelijk)

Werkdagen: ma/di/wo/do
Locatie: Peize

Hallo, mijn naam is Anita Venekamp. Voor betrouwbare, leuke, gezellige opvang voor uw kind(eren), kunt u terecht bij mijn gastouderopvang Anita’s SpeelPoel in Peize.

Sinds 2004 pas ik met heel veel plezier op kleine kinderen. Dagelijks wordt er veel binnen gespeeld in de ruime speelkamer. Voor alle leeftijden is er voldoende uitdagend speelgoed, zijn er verkleedkleren, knutsel- en tekenspullen enz. Dagelijks gaan we lekker naar buiten toe om te wandelen door de Onlanden, langs het hertenkampje, de varkentjes en paardjes of langs de bakker en vele speeltuintjes. Ook is er voldoende speelgelegenheid in de ruime afgesloten tuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

Bij Anita’s Speelpoel is er dus voor iedere leeftijd wel wat leuks om mee te spelen. Ik bied opvang aan kinderen van 0-4 jaar, eventueel ook naschoolse opvang in overleg, zeker aan kinderen die van jongs af al bij mij zijn. 

Nieuwsgierig geworden, of zwanger en op zoek naar opvang? Voor meer info kunt u nog een kijkje nemen op mijn eigen website: www.anitaspeelpoel.nl

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Janneke Tillema