1

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 0 tot 4 jaar

Werkdagen: ma/di/wo
Locatie: Roden

Hallo allemaal,

Mijn naam is Anouk, ik woon met mijn gezin in de wijk De vijfde verloting in Roden. Dat gezin bestaat uit mijn vriend Ingmar, dochters Lianne (2004) en Marit (2007), en hamster Puck. In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, puzzelen, volleyballen en erop uitgaan met mijn gezin en vrienden.

Na bijna 20 jaar in de kinderopvang werkzaam te zijn geweest ben ik in 2016 gestart als gastouder, en daar heb ik tot nu toe zeker geen spijt van. Ik kies bewust voor wat kleinere groepen zodat de kindjes ook alle aandacht kunnen krijgen die ze nodig hebben. In verband met de slaapjes van de kleintjes en het feit dat ik niet op meerdere scholen tegelijk kan zijn om kinderen te brengen en/of te halen, vang ik kinderen op tot 4 jaar.

Als gastouder mag ik er graag op uitgaan met de kindjes, lekker naar de hertjes, speeltuin of gewoon een rondje door de wijk wandelen. We komen altijd genoeg tegen onderweg! Ook de winkel, de kinderboerderij, de bibliotheek, het bos en de ballenbak komen regelmatig terug. Verder mag ik graag met ze knutselen, liedjes zingen en spelen. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn en zichzelf kan ontwikkelen op de manier die bij hem/haar past. Uiteraard gaat dit alles in overleg met de vraagouders, ik houd erg van korte lijntjes. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina Gastouder By Anouk.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Janneke Tillema. En wie weet zien we elkaar binnenkort!