foto karin wigboldij

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 0 tot 4 jaar

Werkdagen: di/do/vrij
Locatie: Roden

Ik ben Karin van Karin’s Kidsgarden en woon samen met mijn man in een kindvriendelijk en autoluwe buurt in Roden.

Als pedagogisch medewerkster heb ik twintig jaar op een kinderdagverblijf gewerkt en vanaf begin januari 2019 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als gastouder voor kinderen van nul tot vier jaar. Na vele jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt werk, ik nu graag vanuit mijn eigen opvangadres, vanuit mijn eigen Karin’s Kidsgarden. Ik vind het belangrijk dat uw kind warm en liefdevol wordt opgevangen en zich op zijn of haar gemak voelt. Iedereen kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen unieke manier en in zijn of haar eigen tempo.  We volgen een dagritme gebaseerd op de 3 R-en; rust, reinheid en regelmaat en ik bied geordend en uitdagend speelgoed aan.

De dagen in mijn opvang zijn gevuld met gezelligheid, plezier, spelletjes, knutselen, spelen in de tuin, wandelen, peuter- en kleuterdans ,een tent bouwen, een boekje lezen of liedjes zingen. En samen een rustmoment nemen met een kopje thee en koekje hoort er ook zeker bij.

Verder kunnen we iedere dag naar buiten, lekker spelen of wandelen. Afhankelijk van het weer, gaan we de meeste dagen naar buiten om even samen te wandelen, naar de speeltuin, het park en een “speelbos” achter het huis. Daar kunnen we naartoe zonder een weg over te steken.

Voor de kleintjes zijn de meeste spullen aanwezig en om te slapen is er een eigen bedje in een eigen kamertje. U neemt uw eigen luiers mee en voor eten en drinken wordt gezorgd (behalve baby (fles/borst) voeding). We eten en drinken zoveel mogelijk op vaste tijden aan tafel.

Door kleinschalig te blijven en maximaal vier kinderen per dag op te vangen, kan ik ieder kind voldoende persoonlijke aandacht geven.
Mijn gastouderopvang is open op dinsdag, woensdag , donderdag en vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur

Het allerbelangrijkste vind ik, is dat uw kinderen zich veilig, vertrouwd en geborgen voelen en met plezier bij mij thuis komen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Janneke Tillema. En wie weet zien we elkaar binnenkort!