foto website scaled

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd:
Werkdagen: ma/di/wo/do
Locatie: Appingedam

Mijn naam is Saskia van Delden, ik ben getrouwd met Mark van Delden en moeder van 2 dochters Laura (’99) en Esther (’02). Wij wonen aan de Harm Kuperstraat 7 in Appingedam

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Albert Heijn in Appingedam ben ik sinds 2011 werkzaam als gastouder.

Ik bied kleinschalige en liefdevolle opvang voor uw kind(eren) van 0 tot en met 12 jaar in een huiselijke sfeer en een vertrouwde omgeving. Het is voor mij heel belangrijk dat uw zoon/dochter zich thuis voelt bij ons. Er is in onze woonkamer veel ruimte om te spelen/knutselen of een spelletje te doen. Uiteraard is er ook plek om heerlijk te relaxen na een schooldag of aan het einde vd dag J.

We kijken graag wat de dag ons brengt qua spelen en knutselen. Iedere dag gaan we naar buiten, als het heeft geregend doen we de regenbroeken en laarzen aan (dat is hier allemaal aanwezig) en gaan we met de loopfietsen lekker racen door de plassen op “de Tip” of  gewoon aan de wandel met de bolderwagen. Als het lekker weer is gaan we ook weleens op pad met de bakfiets naar Ekenstein of Appingedam ontdekken. Verder kunnen de kinderen in onze afgesloten tuin spelen met divers speelgoed (buiten-speelkeuken, loopfietsen, glijbaan, ballen en nog veel meer) of spelen onder toezicht in de voortuin.

Voor mij is het heel belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en veel plezier hebben. Voor de kinderen die overdag slapen is er een aparte slaapkamer aanwezig met een stapelbedje.

Eten en drinken doen we altijd op vaste momenten met elkaar aan tafel. Fruit, drinken, tussendoortjes en de lunch is bij ons inbegrepen. Na de lunch gaan de dreumesen/peuters evt. naar bed en de baby’s hebben uiteraard hun eigen slaapritme.

In overleg is het mogelijk dat ik uw kinderen naar de Jan Ligthartschool breng en weer ophaal. De dagen die ik werk zijn: Maandag t/m donderdag van 7.00 tot 17.30 in overleg zijn andere tijden bespreekbaar.

Op dit moment heb ik plek vrij in de ochtenden van 7.00 uur tot 13.30 uur.

U bent van harte welkom om bij ons thuis een kijkje te komen nemen!

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Wendy van Assen. En wie weet zien we elkaar binnenkort!!

Graag tot ziens,

Saskia van Delden
06-22111325
www.kinderopvangbijsas.nl