Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 1.5 tot 4 jaar (BSO in overleg)

Werkdagen: maandag en dinsdag
Locatie: Tolbert

Mijn naam is Talitha,

samen met mijn man en onze 2 kinderen, die inmiddels op de basisschool zitten, woon ik vrijstaand aan de rand van het dorp Tolbert.

Sinds 2014 ben ik werkzaam als gastouder, aangesloten bij Tweede Thuis en ik doe dit met veel plezier. Voorafgaand heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald en inmiddels heb ik vele (met plezier behaalde) diploma‘s toe mogen voegen.

Kinderen zien ontwikkelen en ze daarbij kunnen ondersteunen is wat ik heel graag doe! Op maandag en dinsdag werk ik als gastouder, daarnaast werk ik een aantal dagen per week als gespecialiseerd pedagogisch medewerker en Pedagogisch coach.

Iedere opvangdag is weer anders ingevuld, ik houd van afwisselende en creatieve activiteiten samen met en door de kinderen bedacht, maar alles in dezelfde structuur van de dag. Rust, ritme en regelmaat vind ik belangrijk.

We zijn veel buiten waar alle mogelijkheid is om onze eigen groente te verbouwen, bloemen te zaaien en vooral te springen, glijden, schommelen en spelen in de zandbak of met ander speelgoed. Maar ook binnen zullen we ons niet vervelen, Kiki de beer (VVE methode) houdt ons gezelschap en in beweging.

Ons huis is een tweede thuis, waar iedereen zichzelf mag zijn. waar we naar elkaar luisteren en oog voor elkaar hebben. Waar we respect voor elkaar hebben en samen mooie herinneringen maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Janneke Tillema. En wie weet zien we elkaar binnenkort!