Opvang: bij de gastouder thuis
Leeftijd: 0 tot 4 jaar
Werkdagen: ma/di/do/vrij
Locatie: Veendam

Als op zoek bent naar flexibele kleinschalige opvang, dan zit u bij Kinderopvang Hippa op de goede plek voor uw kind(eren).

Ik ben Jose van der Beek en woon samen met mijn zoon Stef in Veendam. Wij wonen in een kinderrijke buurt, met een groot grasveld achter het huis waar ze naar hartenlust kunnen rondrennen. Mijn tuin is omheind en voorzien van allerlei speelmateriaal voor kinderen van alle leeftijden.

Mijn sfeervolle woning is ingericht voor kinderen en waar ze met speelgoed al spelend kunnen leren en zich kunnen vermaken. Ook knutsel ik graag samen, en doe geregeld spelletjes met ze. Tussen de middag eten we gezellig met z’n allen aan de grote ronde tafel. Mijn streven is om de kinderen de ruimte en aandacht te geven die ze in hun ontwikkeling nodig zijn, en daarbij horen ook rust, reinheid en regelmaat.

Ik bied de kinderen een warme sfeer waar ieder kind zich thuis mag voelen! Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u contact met mij opnemen via 06-22097682 of via Karin van GOB Tweede Thuis

Tot ziens!