Foto logo Jacqueline

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 0 tot 13 jaar

Werkdagen: ma/di/wo/do
Locatie: Roden

Hallo allemaal,

Ik ben Jacqueline Hagenauw en woon met mijn gezin in Roden. Ik ben geboren in Vlaardingen en 18 jaar geleden ben ik naar Roden verhuisd.
Sinds 2008 ben ik gastouder. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en om te gaan. Naast het gastouderschap ben ik actief als vrijwilligster en bestuurslid van muziekvereniging Noordenveld.

Bij muziekvereniging Noordenveld behartig ik de bestuursfuncties Algemene zaken en PR, waarbij ik o.a. sponsoractiviteiten organiseer en het jeugdkamp, meedraai in het colorguard dansteam voor kinderen en stukjes schrijf voor kranten en social media. Naast mijn hobby’s ben ik thuis vaak te vinden in de tuin waar o.a. ook mijn passie ligt.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bied ik opvang van 06.30 uur t/m 18.30 uur aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Voor en naschoolse opvang is ook mogelijk.
Kinderen kunnen tussen deze tijden gebracht en gehaald worden.
Deze openingstijden bieden een uitkomst voor ouders die afwijkende werktijden hebben. Ik bied kinderen een tweede thuis. Ik doe veel creatieve dingen met de kinderen, maar ook voor hun eigen spel en fantasie is ruimte genoeg. Ik heb een afgeschermde tuin waar de kinderen naar harte lust kunnen spelen. Onze woonkamer is ruim en divers speelgoed is voor handen. Ook ga ik met de kinderen o.a. naar de kinderboerderij of naar de hertjes. Of we houden een picknick of doen een speurtocht.

Nieuwsgierig geworden, vrijblijvend kennismaken kan altijd.

Voor meer informatie en beschikbaarheid, neem contact op met Janneke Tillema. En wie weet zien we elkaar binnenkort!