Marlou Smidtman

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 0-4 jaar

Werkdagen: In overleg
Locatie: Scheemda

Mijn naam is Marlou Smidtman, (21-08-1983). Ik woon samen met mijn partner Gerard in Scheemda.

Na ruim 10 jaar oppaservaring heb ik in 2013 besloten om als geregistreerd gastouder verder te willen gaan. Daarbij geef ik VVE KIKI (Voor- en Vroegschoolse Educatie) aan de kinderen. Het is een uniek, veelzijdig, compleet en speels ontwikkelingsprogramma voor ieder kind. Samen beleven ze in de opvang allerlei avonturen en worden de kinderen uitgedaagd om te onderzoeken en te ontdekken.

Met de maandelijks verschillende thema’s creëren en grijpen we ontwikkelingskansen voor ieder kind. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen en opleidingen om mijzelf te blijven ontwikkelen en mijn werk professioneel te kunnen blijven uitvoeren.

Gastouderopvang MamaLoe staat voor: veiligheid, vertrouwen, plezier en ontwikkeling. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat kinderen zich in een liefdevolle omgeving kunnen ontwikkelen, maar dan wel in hun eigen tempo. Het is prachtig om mee te maken hoe ze op hun eigen persoonlijke manier de wereld ontdekken en ik wil graag hun ontwikkeling stimuleren.

De garage hebben we omgebouwd tot een mooie speelruimte voor de kinderen. Vanuit die speelruimte kunnen we ook zo de tuin in, waar ook genoeg speelgoed te vinden is. Ik ga er ook graag met de kinderen op uit naar bijvoorbeeld de kinderboerderij of een speeltuin hier in de buurt.

Er wordt veel naar muziek geluisterd, gezongen, gedanst en ik heb voldoende speelgoed wat bij de leeftijd van de kinderen past. Daarnaast ben ik ook lekker creatief, dus regelmatig kunt u leuke knip- of plakwerkjes van uw kindje verwachten.

Ik hanteer een vast dagritme, in overleg met de ouders. Ik merk dat de kinderen dat erg prettig vinden. Uiteraard pas ik me bij het ritme van de baby’s aan.

Voor de kleinere kinderen/baby’s is er een slaapkamer die is ingericht met veilige bedjes. En er is een babyfoon aanwezig zodat ik ze goed in de gaten kan houden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Patricia Kragten. En wie weet zien we elkaar binnenkort!!