Marjan Katuin

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd:

Werkdagen: ma/di/do
Locatie: Winschoten

Mijn naam is Marjan Katuin (31-03-1978), getrouwd met Frits en wij hebben samen 2 kinderen. We wonen in een rustige, gemoedelijke straat in de Bomenbuurt in Winschoten. De kinderen kunnen veilig spelen: bij ons in de achtertuin of in de speeltuin op loopafstand.

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de SPH. Hierna heb ik een aantal jaren gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking, daarna in een gezin met een persoonsgebonden budget.

Sinds 2014 ben ik gastouder. Ik geniet iedere dag weer van de kinderen die bij mij komen. Opvang moet leuk zijn en bij mij thuis krijgt ieder kind de individuele aandacht die het kind nodig heeft en verdient. Ik wil kinderen een fijne, vertrouwde plek bieden waarin ze zich in een eigen tempo kunnen ontwikkelen. Kinderen moeten lekker kind kunnen zijn, spelen, ontdekken, bewegen, liedjes zingen, knutselen of een boekje lezen. Het is belangrijk dat kinderen zich op hun gemakt voelen samen met andere kinderen, even alleen kunnen spelen en/of samen met mij.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Patricia Kragten. En wie weet zien we elkaar binnenkort!!