Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 0 tot 4 jaar

Werkdagen: ma/do/vrij
Locatie: Zevenhuizen

Mijn naam is Daniëlle en ik woon met mijn man Harm en onze 3 kinderen Nout (2016), Dave (2019) en Lieke (2022), net buiten het dorp Zevenhuizen waar we erg genieten van de ruimte en dieren om ons heen. Sinds 2020 ben ik met heel veel plezier gastouder. Daarvoor heb ik verschillende functies in de ouderenzorg gehad.

Ik houd van creatieve activiteiten, kinderen laten ontdekken door met verschillende materialen te werken. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Hier wil ik graag aan bijdragen door passend speel-, spel- en bewegingsmateriaal aan te bieden.

Wij hebben een ruime tuin waar de kinderen kunnen rennen en spelen. Samen met de kinderen zaaien, verzorgen en oogsten we de groenten en fruit in onze moestuin..

Met de bakfiets gaan we naar het bos of de boerderij of gewoon lekker een stuk fietsen.

Ik blijf mijzelf ontwikkelen door (bij)scholing, welke aangeboden wordt door Tweede Thuis, zoals “Babywijs professionele erkende babyopvang”. Dit vind ik super interessant en leerzaam, bijvoorbeeld hoe het kinderbrein werkt. Wat ik leer kan ik meteen toepassen in de praktijk.

Er is veel gezelligheid bij mij in de opvang en wat ik belangrijk vind is dat de kinderen zichzelf bij mij kunnen zijn, zich vertrouwt voelen en dat hun emoties er mogen zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Janneke Tillema. En wie weet zien we elkaar binnenkort!