Beste ouders.

Mijn naam is Martha Meijer, ik ben 26 jaar en woon sinds 1 jaar samen met mijn man en kinderen in Zevenhuizen (gn). Wij hebben 2 prachtige zonen, Niels (2013) en Joas (2015). Kinderen is altijd al mijn passie geweest en ik wilde al een tijd als gastouder beginnen, nu we een ruime woning in Zevenhuizen bewonen, hebben we daar dan ook de mogelijkheden voor.

Ik werk al enige tijd op een BSO voor kinderen met een rugzakje en ben net gestopt bij de thuiszorg waar ik begeleiding bood aan dementerende ouderen.

Momenteel heb ik 3 gastkinderen (een meisje van 3,5 en 2 jongens van bijna 4 en 7 jaar.) Ik heb een aantal plekjes vrij dus er zijn meer kinderen welkom! Ik vind het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij ons en we behandelen elkaar dan ook met respect. Ook gaan we respectvol om met de dieren, natuur en andermans spulletjes.

Ik werk vanuit een Christelijke visie wat inhoud dat wij bidden voor het eten, ook christelijke cd’s luisteren en af en toe een werkje doen met christelijke inhoud. Als het mooi weer is spelen we lekker buiten, in de zandbak of gaan we wandelen.

Ook ben ik een tijd peuterleidster geweest dus we hebben regelmatig leuke knutselwerkjes! Ik bied opvang voor kinderen van 0-12 jaar. Ook breng en haal ik de kinderen van school. Dit is voor alle kinderen altijd een leuk uitstapje!

Opvangtijden zijn in overleg, ik ben erg flexibel en bied hierin een uitkomst voor ouders die in de zorg of horeca werken en heb op dit moment ook flexkinderen.

Alle kinderen zijn welkom bij ons en we zouden het ontzettend leuk vinden om eens kennis te maken!

Groetjes,

Gastouder “De Appelboom”