Hallo,

Ik ben Leonie Kuperus. Getrouwd met Erik en ik heb twee kinderen Fleur(2011) en Bas (2013). Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam als gastouder bij het GOB Tweede Thuis.

Het Buitenspeelhuis beschikt over een grote tuin met veel speelmogelijkheden (trampoline, speelhuis met glijbaan, zandbak, schommel, zwembad). Achter Het Buitenspeelhuis loopt een doodlopende weg waar de kinderen kunnen fietsen en skelteren. De tuin is af te sluiten voor kleinere kinderen. Tevens is er ook binnen genoeg ruimte en speelgoed om te spelen voor de kinderen.  Ik vind het belangrijk dat kinderen zelf spelen en ze daarin te ondersteunen en enthousiasmeren. Ik werk niet met thema’s, maar besteed wel aandacht aan bijzondere dagen/momenten binnen de belevingswereld van de kinderen. Gezelschapsspelletjes spelen vind ik erg leuk om te doen met kinderen. Maar iets knutselen, samen lezen of dansen is ook prima. Wat maar net bij het kind past qua leeftijd en karakter.

Qua structuur draaien de kinderen mee in mijn gezin. In de dagen zitten vanzelfsprekend het eten/drinken en slapen, maar ook het brengen en halen van schoolgaande kinderen (Odab Westerschool).

Wil je meer weten over gastouderopvang Het Buitenspeelhuis?
Bezoek eens mijn Facebookpagina; https://www.facebook.com/HetBuitenspeelhuis/
Of neem contact op via Karin.

Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.