HIPPA, kinderopvang

Mijn naam is José van der Beek. Na jaren in de zorg gewerkt te hebben. Ouderenzorg, gehandicaptenzorg en kinderopvang heb ik besloten om gastouderopvang te doen. De vele bezuinigingen in de zorg heeft veroorzaakt dat de mens niet meer centraal staat. Deze manier van werken ging mij erg aan het hart en zodoende heb ik kinderopvang HIPPA opgestart. Kleinschalige opvang van 0-12 jaar waarin u kind centraal staat. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo en niveau. Je hebt als gastouder alle tijd , om dat tempo te volgen. Ik vind het dan ook belangrijk in te spelen op wat u kind verder leuk vindt aan activiteiten. Niet dat ik hele programma’s samen stel maar naar ieder kind individueel luister en daar in mee gaan. In mijn beleving heeft u kind het dan naar de zin bij mij.

Ik zorg natuurlijk wel voor structuur in de dag wat eten/drinken, spelen en slapen betreft!

Wij, mijn zoon Stef en ik, wonen in Veendam met een leuke overzichtelijke afgeschermde tuin.

Mocht u belangstelling zijn gewekt of u twijfelt nog wat neem gerust contact voor een vrijblijvend gesprek. En u kind mag natuurlijk altijd komen proef draaien zonder definitief te moeten beslissen.

Het belangrijkste voor mij is dat u kind zich thuis voelt bij mij zodat u met gerust hart aan het werk kunt!

Voor informatie kunt u contact op met Karin.

Hallo,

Ik ben Leonie Kuperus. Getrouwd met Erik en ik heb twee kinderen Fleur(2011) en Bas (2013). Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam als gastouder bij het GOB Tweede Thuis.

Het Buitenspeelhuis beschikt over een grote tuin met veel speelmogelijkheden (trampoline, speelhuis met glijbaan, zandbak, schommel, zwembad). Achter Het Buitenspeelhuis loopt een doodlopende weg waar de kinderen kunnen fietsen en skelteren. De tuin is af te sluiten voor kleinere kinderen. Tevens is er ook binnen genoeg ruimte en speelgoed om te spelen voor de kinderen.  Ik vind het belangrijk dat kinderen zelf spelen en ze daarin te ondersteunen en enthousiasmeren. Ik werk niet met thema’s, maar besteed wel aandacht aan bijzondere dagen/momenten binnen de belevingswereld van de kinderen. Gezelschapsspelletjes spelen vind ik erg leuk om te doen met kinderen. Maar iets knutselen, samen lezen of dansen is ook prima. Wat maar net bij het kind past qua leeftijd en karakter.

Qua structuur draaien de kinderen mee in mijn gezin. In de dagen zitten vanzelfsprekend het eten/drinken en slapen, maar ook het brengen en halen van schoolgaande kinderen (Odab Westerschool).

Wil je meer weten over gastouderopvang Het Buitenspeelhuis?
Bezoek eens mijn Facebookpagina; https://www.facebook.com/HetBuitenspeelhuis/
Of neem contact op via Karin.

Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.