tante-mrijam-1

In 2005 kreeg ik de vraag of ik wekelijks op een baby’tje wilde passen voor 1 dag in de week. Inmiddels zijn we jaren verder en heb ik voor veel kinderen (voor kortere en langere tijd) een tweede thuis mogen zijn.  Ieder kind is uniek en heeft behoefte aan een eigen ritme en/of invulling van de dag. Voor mij is het belangrijk dat u/jij als ouder met een gerust hart naar het werk kunt gaan, maar ook dat de kinderen een plek hebben waar ze zich thuis en veilig kunnen voelen. Waar ze hun vriendjes en vriendinnetjes mee naar toe kunnen nemen. Dat zwemles, muziekles en turnen door kunnen blijven gaan terwijl u als ouder aan het werk bent. Elke dag is weer anders. Voor de kinderen is dat wel eens wennen. Ben je thuis enig kind of heb je alleen maar grote broers en zussen, hier in huis is er soms een baby, peuter, kleuter of een opstandige puber. Het hoort er allemaal bij.

Ik werk met thema’s. Hierdoor geef ik de kinderen op een speelse manier een stuk voorschoolse educatie mee en breng ik de creativiteit in hun omhoog.    

Als gastouder voldoe ik aan alle eisen die de Wet Kinderopvang voorschrijft. De opvang vindt plaats in Loppersum.  Geen minimale urenafname en flexibele tijden  mogelijk.

Voor meer informatie en plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met Karin.

Mirjam Bosker – www.tante-mirjam.nl  opvang@tante-mirjam.nl of per telefoon 06 10317435