knippen1

knippen1

Ik ben Marieke en woon samen met mijn man en kinderen in een kindvriendelijke buurt in Roden.
Als pedagogisch medewerker heb ik twintig jaar op kinderdagverblijven gewerkt en sinds het jaar 2015 werk ik als gastouder.
Ook heb ik cursussen ‘muziek en bewegen’ voor het jonge kind gegeven. Aktiviteiten uit deze cursussen laat ik in mijn gastouderopvang dagelijks terug komen.
Zoals muziek maken, liedjes zingen, versjes opzeggen en beweeg spelletjes doen.
Verder gaan we iedere dag naar buiten, lekker spelen of wandelen. Er is hier om de hoek een speeltuin, daar kunnen we naartoe zonder een weg over te steken.
Binnen kunnen de kinderen onder andere puzzels maken, knutselen, kleien en spelen met duplo,  de houten trein, het keukentje en met de poppen.
Ook heb ik prachtige voorleesboeken waar ik graag uit voorlees.
We volgen een dagritme en ik bied geordend en uitdagend speelgoed aan.
Door kleinschalig te blijven kan ik ieder kind voldoende persoonlijke aandacht geven.
Mijn gastouderopvang is open op maandag ,dinsdag, woensdag en donderdag. De vrijdag eventueel in overleg.
Het allerbelangrijkste vind ik, is dat de kinderen zich veilig, vertouwd en geborgen voelen en met plezier bij mij thuis komen!

Vriendelijke groet,
Marieke Bunt
Havezathenlaan 25
9301 SB Roden
Telefoon; 06-18745550

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janneke Tillema.

knippen1

Gastouderopvang Dribbel

Mijn naam is Hendrika Lukkien en ik ben 38 jaar.

Makkum is mijn geboorteplaats maar ik woon al sinds mijn 4de in Roden, inmiddels met mijn gezin. Onze 3 kinderen zijn nu 11 en 9 jaar en 5 maanden oud. Onze hond (Jack Russel) heel Mila.

Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan en te werken. Naast gastouder ben ik werkzaam op het Valkhof als overblijfmoeder. Tevens werk ik nog op maandag bij De Buiter in Roden.

U geeft uw kind natuurlijk niet zomaar uit handen als u gaat werken, een passende opvangvorm is heel belangrijk. Gastouderopvang Dribbel voldoet aan strenge eisen, vindt plaats in een huiselijke sfeer en is kleinschalig, zodat ieder kind de aandacht kan krijgen die het nodig heeft.

Wat ik belangrijk vind * rust, regelmaat, reinheid * gezelligheid * gemoedelijkheid * veel speelplezier * huiselijke sfeer * en vooral dat de kinderen zich hier veilig en thuis voelen (niets moet alles mag, tot op zekere hoogte)

Openingstijden

Dribbel is open op dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur (in overleg kan hier vanaf geweken worden). Mijn opvang is gericht op kinderen van 0 tot 4 jaar maar naschoolse opvang kinderen kunnen eventueel ook komen in overleg met mij. Met mooi weer gaan we lekker naar buiten, naar de winkel, bos, dierenparkje brood brengen, enz.

knippen1

knippen1

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janneke Tillema.