Kirsten Greven

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 

Werkdagen: ma/di/wo/do
Locatie: Winschoten

Mijn naam is Kirsten Greven (04-08-1995) en ik woon in Winschoten-Zuid. Ik ben met trots  ‘gastouder Kikitoe’ sinds 2017. Mijn woning en tuin zijn volledig rookvrij.

In 2015 heb ik mijn diploma sociaal agogisch medewerker niveau 4 afgerond en in de afgelopen jaren heb ik veel stage- en werkervaring opgedaan in de kinderopvang. Uiteraard ben ik in het bezit van alle diploma’s (en meer) die nodig zijn om erkend gastouder te mogen zijn.

Gastouder Kikitoe werkt met verschillende thema’s, zoals: Vaderdag, Moederdag, Pasen, de vier seizoenen, Sint Maarten, Sinterklaas, Kerst, ziekte/gezondheid et cetera. We hebben bij elk thema een passend boekje en we knutselen een passend werkje. Iedere dag worden er liedjes gezongen en worden er boekjes gelezen. We hebben een kast vol met puzzels, spelletjes, klei, verf en potloden waar de kinderen altijd mee mogen spelen. Ook staat er een kast met verschillende speelgoedbakken waar altijd mee gespeeld wordt. Als het weer het toelaat gaan we altijd even naar een frisse neus halen en wanneer de samenstelling van de kinderen het toelaat gaan we een stukje wandelen.

Ik kies er bewust voor om kinderen tot 4 jaar op te vangen omdat ik rust, reinheid en regelmaat erg belangrijk vind. Zo hoef ik bijvoorbeeld geen kindjes uit hun ritme te halen omdat ik naar school moet.

De naam Kikitoe is ontstaan doordat kinderen mij vaak Kiki noemen. Nu gaan ze naar ‘Kiki’ toe. Er zijn 2 kinderslaapkamers met ledikanten. Op iedere slaapkamer staat een babyfoon met camera (zonder Wifi). Gastouder Kikitoe heeft voor ieder kind een eigen slaapzak. Ranja, Roosvicee en een tussendoortje zoals een soepstengel, lange vinger of Nijntje koekje zijn bij de prijs inbegrepen. In overleg is er bij mij heel veel mogelijk.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Patricia Mulder-Kragten. En wie weet zien we elkaar binnenkort!!