dbe  fc bef bddbaa scaled
Opvang: bij gastouder thuis
Leeftijd: 0 tot 4 jaar
Werkdagen: ma/di/woe/do

Locatie: Muntendam

 

Hoi allemaal!

Ik ben Jeanet van der laan (1988). In 2009 ben ik getrouwd met mijn man, Hans van der laan. We hebben 1 zoon, Levi (2013), en een dochter, Romy (2015).

Na 16 jaar als kapster te hebben gewerkt, gaat het roer om. Mijn hart ligt bij het kinder werk. Al jaren ben ik actief in onze kerk als leiding van verschillende groepen. Hier haal ik heel veel energie uit! Vandaar dat mijn bedrijf: “Thuis bij Nettie” is geboren. Wat ik vooral belangrijk vind, is dat kinderen zich thuis voelen, en zichzelf mogen zijn. “Jij bent goed, precies zoals jij bent!

Aangezien ik nu nog met de opleiding bezig ben, hoop ik in September/Oktober te kunnen starten.

De kinderen worden opgevangen in een kleinschalige, gezellige, huiselijke sfeer. Ze ‘draaien’ met het gezin mee. Omdat ik de 3 R’s (rust, reinheid en regelmaat) erg belangrijk vind, zul je dat terug vinden in ons dagritme. We gaan graag naar buiten om te spelen, te onderzoeken en te genieten. In onze gezellige omheinde tuin is genoeg speel plezier. Denk aan een speelhuis met schommel,  glijbaan, ringen, trampoline maar ook gewoon een bal of bellenblaas hoort daarbij. Er is ook een speeltuin vlakbij ons huis, waar we via de tuin lopend heen kunnen. Ook voor binnen is er genoeg te beleven!

Mijn doelgroep is 0 tm 4 jaar. Maar in overleg is veel mogelijk. Denk hierbij aan broers en zussen in verschillende leeftijd categorieën. Samen kunnen we dan mijn eigen kinderen en eventueel broers en zussen van school (C.B.S. de Parel) halen. Dit is op loopafstand.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 06.30 uur – 18.00 uur

Wilt u kennis maken, dat mag altijd! Neem dan contact op met Karin van GOB Tweede Thuis.