Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd:
Werkdagen: ma/di/do
Locatie: Veendam

Mijn naam is Janneke Nieborg. Samen met mijn man en tienerkinderen woon ik in een kindvriendelijke omgeving. We wonen nabij 2 speeltuintjes en vlakbij Borgerswold (op loopafstand van OBS de Viermaster).

Ik ben een aantal jaren gastouder en geniet van de omgang met kinderen. Uiteraard beschik ik over de benodigde papieren om gastouder te mogen zijn. Daarnaast ben ik jaren betrokken geweest bij de opvang van kinderen bij ons in de kerk. Ik heb de opleiding Kinderen- en Tienerpastoraat gevolgd. Ik werk ik de opvang met het VVE progamma van Kiki (voorschoolse educatie).

Graag bied ik de kinderen individuele aandacht. Ik wil kinderen een fijne, vertrouwde plek bieden waarin ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Hierbij vind ik rust, regelmaat en reinheid belangrijke factoren. Daarbij is het fijn dat kinderen leren om samen te spelen met andere kinderen, maar ook zelf kunnen spelen! Buitenspelen en wandelen doe ik vaak met de kinderen, verder vind ik het erg leuk om de kinderen voor te lezen, met ze te dansen & zingen en te knutselen. Uiteraard kunnen zo ook lekker binnenspelen!

Ieder kind is uniek, dan wil ik de kinderen graag meegeven: Niemand is zoals jij!

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Karin Smalbil. En wie weet zien we elkaar binnenkort!!