Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd:
Werkdagen: ma/di/do
Locatie: Veendam

Ik ben Els Beekhuizen, ruim 25 jaar getrouwd en moeder van 4 volwassen kinderen en 2 pleegkinderen van 7 en 10 jaar.

Van onze grote kinderen woont alleen onze dochter nog thuis. Zij geniet van al het kleine grut dat bij ons rondloopt en helpt  graag bij de verzorging.

Onze oppaskinderen gaan mee in het gezin, we spelen buiten of binnen, eten fruit, koekjes, brood en leren spelenderwijs delen, op je beurt wachten  en lief zijn voor de ander. Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons en tot nu toe lukt dat goed. Ze komen allemaal blij de voordeur binnen stappen. J

Mijn naam is Janneke Nieborg. Samen met mijn man en tienerkinderen woon ik in een kindvriendelijke omgeving. We wonen nabij 2 speeltuintjes en vlakbij Borgerswold. (op loopafstand van OBS De Viermaster)

Ik ben een aantal jaren gastouder en geniet van de omgang met kinderen. Uiteraard beschik ik over de benodigde papieren om gastouder te mogen zijn. Daarnaast ben ik  jaren betrokken geweest bij de opvang van kinderen bij ons in de kerk. Ik heb de opleiding Kinder- en Tienerpastoraat gevolgd. Ik werk in de opvang met het VVE programma van Kiki (voorschoolse educatie)

Graag bied ik de kinderen individuele aandacht. Ik wil kinderen een fijne, vertrouwde plek bieden waarin ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Hierbij vind ik rust, regelmaat en reinheid belangrijke factoren. Daarbij is het fijn dat kinderen leren om samen te spelen met andere kinderen, maar ook zelf kunnen spelen! Buitenspelen en wandelen doe ik vaak met de kinderen, verder vind ik het erg leuk om kinderen voor te lezen,  met ze te dansen & zingen en te knutselen. Uiteraard kunnen ze ook lekker binnenspelen!

Ieder kind is uniek, dat wil ik de kinderen graag meegeven: Niemand is zoals jij!

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Karin Smalbil. En wie weet zien we elkaar binnenkort!!