Gastouderopvang Wedde Reit

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 

Werkdagen: ma/di/wo/do/vr
Locatie: Wedde

Ik ben Anneloes Reit, getrouwd en samen hebben wij 2 kinderen. We wonen in een gezellig huis met een enorme (speel) tuin, aan een rustige, kindvriendelijke straat in Wedde. Ik ben GEK op kinderen! Door mijn hart te volgen, ben ik nu werkzaam als gastouder. Mijn hobby is mijn werk geworden en daardoor zijn alle dagen een klein feestje!

Van oorsprong ben ik verpleegkundige, daarnaast heb ik administratieve functies gehad. Sinds november 2011 ben ik gaan werken als gastouder.

Het is erg fijn om in huiselijke sfeer opvang te mogen bieden. Knus en gezellig bij mij thuis. De basis van een fijn, warm en vertrouwde omgeving om lekker jezelf te kunnen en mogen zijn als kind. Spelen en ontdekken op zijn of haar manier in de fase van hun eigen ontwikkeling.  Met veel liefde en zorg en aandacht bied ik de kindjes een fijne veilige plek als papa en mama aan het werk zijn. De 3 R-en zijn altijd aanwezig. De kinderen mogen zich thuis voelen! En ik? Ik geniet.

Wij hebben genoeg speel-, slaap- en ontdekkingsruimte in huis en buitenshuis in onze (speel)tuin. Ook aan speelgoed ontbreekt er niets. Samen doen we van alles: knutselen, zingen en we swingen er op los.

Kom gerust kijken bij Gastouderopvang Yorijn! Ik werk op basis van een uurtarief van € 4,75, dus lager dan het adviestarief. Voor mij prima en voor u gunstig.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Patricia Mulder-Kragten. En wie weet zien we elkaar binnenkort!!

Lieve groetjes,

Anneloes