Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 0 tot 4 jaar

Werkdagen: ma/di/wo/do/vr/za/zo
Locatie: Nieuwe Pekela

Dag ouders/verzorgers!

Kinderen zijn toch fantastisch? Zo puur, oprecht en bovenal eerlijk! Gezellig samen de wereld ontdekken, nieuwe ervaringen opdoen en bovenal veel plezier maken met elkaar in een vertrouwde en veilige omgeving.

Mijn naam is Mellanie Smit en ik ben de trotse eigenaresse van Kinderopvang Nijn.
Ik woon samen met mijn partner Sander en onze twee zoons Owen (4) en Noah (1) In Nieuwe-Pekela. Werken met kinderen heeft mij altijd heel leuk geleken, maar in het verleden kwamen er ook veel andere interessante dingen op mijn pad nadat ik mijn HBO-bachelor sociale studies heb mogen behalen. Toch bleef het kriebelen en kan ik met trots vertellen dat Kinderopvang Nijn haar deuren mag openen!

Kinderopvang Nijn staat voor kwaliteit. Professioneel, gestructureerd, schoon en veilig. Ik bied uw kind een vertrouwde en beschermde omgeving aan in Nieuwe-Pekela. Uw kind wordt opgevangen in huiselijke sfeer. Dit vindt plaats in een vertrouwde, schone en nette omgeving waar kinderen genoeg ruimte hebben om te spelen. Kinderopvang Nijn heeft een eigen ingang met twee verschillende ruimtes die speciaal zijn ingericht op de leeftijden 0-2 en 2-4. Ook is er een aparte slaapruimte voor de kinderen aanwezig. Ik geloof dat elk kind uniek is en ik hecht veel waarde aan structuur, rust en regelmaat. Bij Kinderopvang Nijn staat het welzijn en de ontwikkeling van uw kind centraal. Ik bied een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen maken maar bovenal zichzelf mogen zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie contact op met Patricia Kragten