Spoarbaankhoes foto scaled

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 0 tot 4 jaar 

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag
Locatie: Spijk

Mijn naam is Marleen Voolstra, ben 32 jaar oud en getrouwd met Jan. Wij hebben samen 2 kinderen, Teun (2018) en Lucas (2020). In maart 2020 zijn wij komen wonen in het Spoarbaankhoes in Spijk.

Jarenlang heb ik op een expertisecentrum en logeerhuis gewerkt voor (licht) verstandelijk en/of lichamelijk beperkte kinderen met een gedragsstoornis.

Ik bied gastouderopvang in Spijk voor kinderen van 0 – 4 jaar oud. In onze woning hebben we een ruimte gecreëerd waar de kinderen kunnen spelen. Er is ook een slaapkamertje aanwezig voor de nodige dutjes en de tuin biedt voldoende mogelijkheid tot buiten spelen.

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met kinderen. Knutselen, verven, sensopathisch spel, muziek maken of buiten een blotevoeten pad maken. Niets is te gek. Daarbij heb ik, ook door mijn werkervaring, veel oog voor ontwikkeling en zal ik waar mogelijk deze stimuleren. Het belangrijkste is dat kinderen zich prettig en veilig voelen als ze bij ons komen spelen.

De kleinschaligheid vind ik belangrijk. Na ongeveer 10 jaar gewerkt te hebben binnen een grote organisatie ben ik er van overtuigd dat er veel meer kan worden geboden in een kleinschalige opvang. Er is meer individuele aandacht, ik kan meer aansluiten bij het tempo van de kinderen en ik kan beter meegaan in het schema van thuis.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact met mij op of met Wendy van Assen. En wie weet zien we elkaar binnenkort!

Hartelijke groet,
Marleen
06 – 10 31 77 30

Facebook