verzamelfoto scaled

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 0 tot 4 jaar

Werkdagen: di/wo/do/vrij
Locatie: Roden

Hallo,

Ik ben Marianne (1964) en ik woon in Roden. Mijn twee zonen zijn volwassen en wonen op zichzelf.

Sinds 2002 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker en sinds 2016 ben ik gastouder. Ik woon in een rustige, groene omgeving met het bos op loopafstand.

Om de kindjes alle persoonlijke aandacht te kunnen geven, vang ik per dag maximaal 4 kindjes op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Mijn tuin is afgesloten, zodat er veilig gespeeld kan worden. Maar we gaan er iedere dag ook wel even op uit om te wandelen, lekker te rennen of te fietsen. We lopen door het bos, we gaan naar de kinderboerderij of we spelen in één van de speeltuintjes in de buurt.

Mijn buurvrouw is mijn zus, die ook gastouder is en we spelen heel vaak samen. Dat wordt vaak erg leuk gevonden.

Rust en regelmaat staan hoog in het vaandel. Ieder kindje heeft zijn/haar eigen bedje in zijn/haar eigen slaapkamer. We eten samen fruit en brood aan tafel. Voor eten en drinken wordt gezorgd, behalve fles-/borstvoeding. Ook voor de luiers dient u zelf te zorgen.

Er is voor elke leeftijd voldoende speelgoed aanwezig. We kijken gewoon wat de dag brengt en waar we mee willen spelen. Boekjes (voor-)lezen en zingen zijn sowieso favoriet.

Maar het allerbelangrijkste vind ik dat de kinderen zich veilig, vertrouwd en geborgen voelen, zodat ze lekker zichzelf kunnen zijn.

Misschien is het leuk om mijn facebookpagina ‘Nannes huis’ te bekijken?

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Janneke Tillema. En wie weet zien we elkaar binnenkort!