Els Beekhuizen

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd:

Werkdagen: ma/di/wo/do/vr
Locatie: Veendam

Ik ben Els Beekhuizen, ruim 25 jaar getrouwd en moeder van 4 volwassen kinderen en 2 pleegkinderen van 7 en 10 jaar.

Van onze grote kinderen woont alleen onze dochter nog thuis. Zij geniet van al het kleine grut dat bij ons rondloopt en helpt  graag bij de verzorging.

Onze oppaskinderen gaan mee in het gezin, we spelen buiten of binnen, eten fruit, koekjes, brood en leren spelenderwijs delen, op je beurt wachten  en lief zijn voor de ander. Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich prettig en thuis voelen bij ons en tot nu toe lukt dat goed. Ze komen allemaal blij de voordeur binnen stappen. J

Ik ben al ruim 16 jaar gastouder, dus  aan ervaring ontbreekt het niet. Op dit moment heb ik ongeveer 3 kinderen per dag in de leeftijd van 0-4 jaar met daarbij nog enkele schoolgaande broertjes of zusjes. Buitenschoolse opvang heeft niet mijn voorkeur.

Wij hebben een fijne eengezinswoning met een hofje voor en een afgesloten tuin achter. Er is veel speelgoed aanwezig, 3 slaapkamertjes met een ledikantje, een box, tweelingwagen, etc.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met Karin Smalbil. En wie weet zien we elkaar binnenkort!!