Binnenruimte

Opvang: Bij gastouder thuis
Leeftijd: 0 tot 4 jaar

Werkdagen: ma/di/wo/do
Locatie: Nieuw-Roden

Kinderopvang Kleine Beer

Mijn naam is Anneke Ensing. Ik ben getrouwd met Bert  en samen hebben we vier kinderen die allemaal volwassen zijn en niet meer thuis wonen. De opvoeding van mijn kinderen heb ik altijd kunnen combineren met verschillende banen in o.a. thuiszorg, kinderdagverblijf en kraamzorg.

Sinds 2014 ben ik gestart met de opvang van kinderen van 0 tot 4. Ik heb hiervoor een aparte ruimte aan huis. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen en ook buiten in de gesloten tuin zijn er mogelijkheden genoeg. Het is leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Rust en regelmaat zijn bij mij belangrijk, bieden waar hun behoeftes liggen in een vertrouwde omgeving.

Voor de kleintjes zijn de meeste spullen aanwezig en om te slapen is er een eigen bedje in een apart kamertje. Voor eten en drinken wordt gezorgd (behalve baby voeding) We eten en drinken zoveel mogelijk op vaste tijden aan tafel.

Afhankelijk van het weer, gaan we de meeste dagen naar buiten om te wandelen, naar de hertjes, het speeltuintje, het bos, de supermarkt, of lekker in de tuin spelen. Blijven we binnen? Dan kunnen we kleien, verven, een spelletje doen, een tent bouwen, een boekje lezen of liedjes zingen.

 

De opvangdagen zijn van maandag t/m donderdag.  Flexibele opvang is mogelijk.

 

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je kennis maken?

Het adres is Eikenlaan 11 in Nieuw-Roden
06-11458759
annekebertensing@gmail.com

Of neem contact op met Janneke Tillema van Gastouderadviesbureau Tweede Thuis. En wie weet zien we elkaar binnenkort!